Het verlenen van licenties gebaseerd op het aantal sensoren is de eenvoudigste en eerlijkste manier. Je betaalt alleen voor het aantal individuele entiteiten (een sensor). Er zijn geen extra kosten of beperkingen voor geavanceerde functies, zoals het monitoren van dataverkeer of monitoren van externe sites.

Licentie

Wil je alleen maar verlengen? Klik dan hier!

Alle licenties bevatten:
Selecteer een licentievorm op basis van het aantal berekende sensoren en, indien van toepassing, het aantal installaties en locaties. Als je later meer sensoren zou willen, kun voor het prijsverschil een update bijkopen.
PRTG Licentie Sensoren Prijs
Geen PRTG licentie0n.v.t.
PRTG 500500€ 1.235,-
PRTG 10001000€ 2.233,-
PRTG 25002500€ 4.703,-
PRTG 50005000€ 8.455,-
PRTG XL 1Ongelimiteerd € 11.875,-
PRTG XL 5Ongelimiteerd € 46.550,-
 

Kies je software onderhoudsplan

Niet van toepassing.
12 maanden software onderhoudInbegrepen in de licentie prijs
36 maanden software onderhoud###PRIJS###
60 maanden software onderhoud###PRIJS###
 

Trainingen

Wizzbit PRTG consultancy

Geen tijd om zelf PRTG te installeren? Wizzbit kan hierbij een handje helpen. In één dagdeel van 4 uur geeft Wizzbit uitleg over het optimaal inzetten van de PRTG network monitor software.
Ja, ik wil de Training ‘Ondersteuning bij installatie’ € 750,-
 
Zorg ervoor dat je up-to-date blijft met de kennis rond PRTG en dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden. De ontwikkelingen rond PRTG gaan snel; voortdurend verschijnen er nieuwe sensoren en modules om nog beter je netwerk te controleren. Met een remote sessie van ongeveer van ongeveer 2,5 uur kijken wij of je alle facetten van PRTG benut. Een vereiste is dat je voorkennis hebt over het standaardgebruik van PRTG. Het is een opfriscursus, geen volwaardige training.
Ja, ik wil de opfriscursus PRTG € 250,-
 

Certificering

Paessler Certified Monitoring Expert

Haal jij het maximale uit je installatie? Gebruik je alle sensoren tot het uiterste? Krijg je notificaties als het echt nodig is? Om ervoor te zorgen dat je compleet op de hoogte bent van alle functionaliteiten van PRTG hebben we een certificering opgezet. Lees hier meer
Ja, ik wil een Paessler Certified Monitoring Expert examen doen € 175,- p.p.
Hoeveel personen willen examen doen bij Paessler?
 

Add-ons

Wizzbit kan je PRTG-installatie voorzien van een SMSEagle die ervoor zorgt dat de belangrijkste meldingen gewoon zonder internet toch bij je systeembeheerders aankomen door middel van een eenvoudige sms-waarschuwing.
Ja, ik wil een SMSEagle € 699,-
Ik wil de SMSEagle laten installeren door Wizzbit € 250,-
 
Om storingen in je netwerk direct zichtbaar te maken, kun je een stoplicht in tafelformaat koppelen aan de PRTG-software.
Ja, ik wil een usb-stoplicht € 65,-
 
Wizzbit zorgt ervoor dat je ondanks de grote hoeveelheden data alleen de gewenste informatie te zien krijgt, door het personaliseren van je dashboard.
Ja, ik wil een gepersonaliseerd dashboard Prijs op aanvraag
 
Om de door jou gewenste informatie te ontsluiten, ontwikkelt Wizzbit ook sensoren buiten de lijst met standaard beschikbare sensoren om.
Ja, ik wil dat Wizzbit specifieke sensoren voor mij ontwikkelt en koppelt aan de PRTG Netwerk Monitor Prijs op aanvraag


Alle prijzen zijn exclusief btw.

Ongelimiteerde sensoren

Deze licentie heeft geen ingebouwde limitaties aan het aantal sensoren die je kan gebruiken. Echter, het is afhankelijk van je systeem hoeveel sensoren deze aan kan. We adviseren je om onder de 10.000 sensoren op een enkele fysieke PRTG server te blijven. Neem contact met ons op als je niet zeker weet of je systeem dit aan kan. Ook voor andere vragen kan je uiteraard bellen of mailen.