Wij monitoren alles met PRTG!

Wizzbit is een jong, dynamisch ICT-bedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van experts. Wij zijn een volwaardige ICT-afdeling buiten de deur en zorgen ervoor dat de ICT-omgeving van onze relaties optimaal en continu werkt. Voortdurend blijven wij op de hoogte van de nieuwste gadgets en ontwikkelingen op technologisch vlak.

Een van onze drijfveren is dat ICT jouw en ons leven makkelijker, efficiënter en leuker maakt. Daarom past PRTG perfect in ons productaanbod, een instrument voor netwerkmonitoring die ons de informatie biedt die we echt willen weten. In deze tijd van overkill aan informatie een essentieel filter en waarschuwingssignaal ineen, waardoor we direct kunnen reageren op een dringende situatie.

We gebruiken de PRTG Netwerk Monitor dagelijks voor allerlei toepassingen. Voor onze klanten, maar ook voor ons eigen bedrijf. Regelmatig worden wij gevraagd om PRTG te installeren bij gemeenten, musea, bedrijven uit de top500 en het MKB.

Paessler ‘Partner of the year 2014’ Award

In 2015 heeft Wizzbit de award ‘Partner of the year 2014’ van Paessler in ontvangst mogen nemen voor de 3e plaats van de ruim 4000 partners die er wereldwijd zijn. Met gepaste trots hebben wij de award in ontvangst genomen. Ons salesteam en technologiespecialisten zien deze beloning als een motivatie om onze dienstverlening kwalitatief minimaal te evenaren en streven ernaar om deze op nog hoger niveau te tillen.

Paessler ‘25 Jaar Awesomeness 2016’ Award

In 2016 heeft Wizzbit een 25 jaar Awesomeness 2016 Award gekregen.

ICT-trends in beveiliging

Wizzbit in C’T Magazine 

Lees artikel

Heb je een vraag of wens je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Contact