PRTG consultancy nodig?

Is er behoefte om gecertificeerd PRTG Expert te worden?
Interesse in wat er nog meer mogelijkheden is in PRTG?
Of toe aan een opfriscursus over de laatste ontwikkelingen?

Grondige kennis van de software is essentieel voor het optimaal benutten ervan. Daarom bieden wij professionele trainingen in 2 niveau’s aan waarin we uitleg geven over de “ins en outs” van PRTG.

PRTG

Consultancy

Wanneer je PRTG voor je bedrijf hebt aangeschaft, is het raadzaam om je werknemers goede instructies te geven over de installatie en het gebruik van de Netwerk Monitor. De winst die je ermee kunt behalen staat of valt met correct gebruik. Daarom biedt Wizzbit de training ‘Ondersteuning bij Installatie’. De inhoud van de training betreft een technische hands-on toelichting over het installeren van de software. In samenwerking met de IT-afdeling wordt de basisinrichting uitgevoerd. Daarmee is de PRTG Netwerk Monitor klaar voor gebruik. In een training van 1 à 2 dagdelen hebben alle systeembeheerders van je bedrijf voldoende kennis om het product verder te kunnen gebruiken.

Bestellen

PRTG

Opfriscursus

Zorg ervoor dat je up-to-date blijft met de kennis rond PRTG en dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die deze software je biedt. De ontwikkelingen rond PRTG gaan snel; voortdurend verschijnen er nieuwe toepassingen en worden er andere sensoren gekoppeld. Daarmee kun je veel voordeel behalen en kostenefficiënt blijven werken. Dat doe je door minstens een keer per jaar je werknemers een opfriscursus aan te bieden verzorgd door de ervaren, deskundige trainers van Wizzbit. Investeren in scholing van je werknemers betaalt zich altijd terug, doordat het kennisniveau in je bedrijft toeneemt, je werknemers gemotiveerd blijven en je de concurrentie een stapje voor blijft. De cursus omvat een theoretisch gedeelte over de meest actuele ontwikkelingen rond PRTG, de praktische toepassingsmogelijkheden en de maatwerk mogelijkheden en andere aspecten rond het onderhoud van deze software. Het is aan te bevelen om je werknemers deze cursus jaarlijks te laten volgen.

Bestellen

Heb je een vraag of wens je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Contact