PRTG Add-ons

De add-ons van Wizzbit zijn creatieve oplossingen voor veelgevraagde ICT-vraagstukken rond PRTG. Vanuit de invalshoek van de klant bedenken wij voortdurend praktische toepassingen in aansluiting op de PRTG software.

SMSEagle

Optimale werking van internet, e-mail en netwerken is cruciaal voor elk bedrijf. Wizzbit onderkent dat belang en biedt daarom een extra service bij de PRTG Netwerk Monitor: de SMSEagle die bij elke storing een waarschuwing afgeeft.

Lees meer

Stoplicht

Om storingen in je netwerk direct zichtbaar te maken, kun je een stoplicht in tafelformaat koppelen aan de PRTG software. Sluit het stoplichtje aan op je computer en stel deze bijvoorbeeld zo in dat het groen is als alle netwerken in orde zijn, maar op rood springt zodra zich een onwenselijke situatie voordoet.

Lees meer

Gepersonaliseerd dashboard

Monitoring vraagt om het omgaan met grote hoeveelheden data. Het is van groot belang om de data dusdanig te sorteren en te filteren, dat ze voor jou van waarde zijn en jij er de juiste conclusies uit kunt trekken. Hierbij is een speciaal voor jouw doeleinden ingericht dashboard essentieel.

Lees meer

Extra sensoren

In PRTG zijn sensoren de basis controle-elementen. Elke sensor bewaakt één aspect van een apparaat en controleert meestal een gemeten waarde in je netwerk, bijvoorbeeld het verkeer van een switch-poort, de CPU-belasting van een server, de vrije ruimte op een schijf, de status van de tonercartridge etc.

Lees meer

Training nodig?

Klik hier

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Onze klantenservice staat voor je klaar!

Contact