Het verlenen van licenties gebaseerd op het aantal sensoren is de eenvoudigste en eerlijkste manier. Je betaalt alleen voor het aantal individuele entiteiten (een sensor). Er zijn geen extra kosten of beperkingen voor geavanceerde functies, zoals het monitoren van dataverkeer of monitoren van externe sites.

Licentie

Alle licenties bevatten:

Selecteer een licentievorm op basis van het aantal berekende sensoren en, indien van toepassing, het aantal installaties en locaties. Als je later meer sensoren zou willen, kun voor het prijsverschil een update bijkopen.

  Alle licenties bevatten:

  Selecteer een licentievorm op basis van het aantal berekende sensoren en, indien van toepassing, het aantal installaties en locaties. Als je later meer sensoren zou willen, kun voor het prijsverschil een update bijkopen.

   PRTG Cloud

   PRTG Licentie Sensoren Prijs per maand
   500 €149,-
   1000 €249,-
   2500 €549,-
   5000 €899,-
   10000 €1499,-

   Prijzen exclusief btw.

   Trainingen

   Wizzbit PRTG consultancy

   Geen tijd om zelf PRTG te installeren? Wizzbit kan hierbij een handje helpen. In één dagdeel van 4 uur geeft Wizzbit uitleg over het optimaal inzetten van de PRTG network monitor software.

   Zorg ervoor dat je up-to-date blijft met de kennis rond PRTG en dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden. De ontwikkelingen rond PRTG gaan snel; voortdurend verschijnen er nieuwe sensoren en modules om nog beter je netwerk te controleren. Met een remote sessie van ongeveer van ongeveer 2,5 uur kijken wij of je alle facetten van PRTG benut. Een vereiste is dat je voorkennis hebt over het standaardgebruik van PRTG. Het is een opfriscursus, geen volwaardige training.

   Certificering

   Haal jij het maximale uit je installatie? Gebruik je alle sensoren tot het uiterste? Krijg je notificaties als het echt nodig is? Om ervoor te zorgen dat je compleet op de hoogte bent van alle functionaliteiten van PRTG hebben we een certificering opgezet. Lees hier meer

   Add-ons

   Wizzbit kan je PRTG-installatie voorzien van een SMSEagle die ervoor zorgt dat de belangrijkste meldingen gewoon zonder internet toch bij je systeembeheerders aankomen door middel van een eenvoudige sms-waarschuwing.

   Om storingen in je netwerk direct zichtbaar te maken, kun je een stoplicht in tafelformaat koppelen aan de PRTG-software.

   Wizzbit zorgt ervoor dat je ondanks de grote hoeveelheden data alleen de gewenste informatie te zien krijgt, door het personaliseren van je dashboard.

   Om de door jou gewenste informatie te ontsluiten, ontwikkelt Wizzbit ook sensoren buiten de lijst met standaard beschikbare sensoren om.